JURIDISCHE ADVIEZEN

In ons makelaarsbedrijf Esphouses zorgen we niet alleen voor een groot aanbod in appartementen , villas , huizen , en bungalows , maar ook de meer dan 10 jaar ervaring op de spaanse vastgoed markt helpt ons een duiderlijker beeld te geven aan onze potentiele klanten en ze daarmee beter te begeleiden door het koop en verkoop proces .

Dit is de reden waarom het makelaarsbedrijf Esphouses een uitgebreide service aan onze klanten kan bieden voor een goede en vlotte afhandeling van de aankoop van een woning . Wij bieden u gespecializeerde diensten aan zoals georganizeerde reizen om woningen te bezichtigen ( inclusief accommodatie , vervoer en rondleiding , gebaseerd op uw persoonlijke wensen ) en ook juridische adviezen zoals onder andere verblijfsvergunningen , verzekeringen , hypoteken , onroerend goed registratie en notariskosten . . Met meer dan 10 jaar ervaring met het beheren van vastgoed in de Costa Blanca geeft ons een enorme ervaring die wij aan bieden aan onze klanten .

In het makelaarskantoor Esphouses hebben we ee team van advocaten en vastgoed consultants , zodat we u een voledig veilige afhandeling van uw koop of verkoop van uw woning .Onze juridische en administrative afdeling controleert alle documenten eerst voordat het koop of verkoop proces begint .

Neem geen genoegen met een eenvoudige makelaar en vertrouw aan een gespecializeerd makelaarsbedrijf dat u alle nodige diensten aanbied .

MEER DAN 1000 VERKOCHTE WONINGEN IN DE LAATSTE 10 JAAR

Met meer dan 10 jaar ervaring door elke klant van de beste woning te voorzien geeft Esphouses een bekende naam i.v.m. verkoop , promotie en bouw in de Costa Blanca .