Nieuws

Lees het laatste nieuws over de Spaanse vastgoedmarkt

360º virtuele tour door een van de villa's van het wooncomplex SEAVIEW 4 in Sierra Cortina

18/02/2021

Deel in:

We zijn begonnen met de bouw van de villa's van ons wooncomplex SEAVIEW 4 in Sierra Cortina. Terwijl de bouw aan de gang is, kunt u met deze 360º virtuele tour een idee krijgen van wat uw nieuwe thuis in SEAVIEW 4 zal zijn. Daarin kun je zowel het exterieur als het interieur van het huis ontdekken.Onze SEAVIEW 4 - ontwikkeling bestaat uit 22 vrijstaande villa's, gelegen in de beste buurt van Sierra Cortina, die opvallen door hun panoramische uitzichten op de Middellandse Zee en de baai van Benidorm.

Sierra Cortina is een woonwijk in Finestrat, op slechts een paar minuten van Benidorm en zijn stranden en diensten zoals restaurants, winkels en winkelcentra.

De villa's, die al te koop staan, hebben 3 of 4 slaapkamers en badkamers, met woon-eetkamer en geïntegreerde keuken, berging, kelder (in sommige huizen) met wasruimte en garage met plaats voor 2 voertuigen. Ze hebben allemaal grote percelen met privé zwembad
(van 28 tot 40 m2 afhankelijk van de perceelgrootte), en tuinen met natuurlijk gras, automatische irrigatie en verlichting.

Als u wilt genieten van het indrukwekkende uitzicht vanuit een van deze villa's en de onverslaanbare locatie van het wooncomplex SEAVIEW 4, kunt u meer informatie aanvragen door te bellen naar +34
664327416 of door ons een bericht te sturen.

Laat een bericht achter

(*) Verplichte velden

Slaapkamers

1
2
3
4
5
6+

Kenmerken

Annuleer

(*) Verplichte velden

Moderne villa met wijds mooi uitzicht

Villa in Finestrat
374.000€

Een ontwikkeling van 4 geschakelde villa's, op slechts 10 min van het strand

Bungalow in Formentera del Segura
220.000€

Villa in Aguilas op 700 van de Playa Amarilla

Villa in Aguilas
285.900€

Echt huis aan het strand! Minder dan 200 meter van een van de beste stranden, met vrij uitzicht op zee! 4 slaapkamers, 2 badkamers, mooie zonnige buitenruimte, zwembad!

Villa in Guardamar del Segura
299.000€

Villa in Finestrat met zeezicht op de skyline van Benidorm

Villa in Finestrat
419.000€

Afgeprijsd onroerend goed

Klik hier