Nieuws

Lees het laatste nieuws over de Spaanse vastgoedmarkt

SEAVIEW 3 - De bouw van deze vrijstaande villa's in Sierra Cortina worden voortgezet

23/02/2021

Deel in:

Vandaag brengen we u een video zodat u de toestand van de bouwwerkzaamheden van een van onze andere nieuwbouwprojecten in Sierra Cortina kunt bekijken. In dit geval is het wooncomplex SEAVIEW 3.

Het is gelegen in het hoogste deel van Sierra Cortina, dat een onvergelijkbaar panoramisch uitzicht biedt op de baai van Benidorm met een van de mooiste skylines van de Middellandse Zee.

In SEAVIEW 3 zijn er 2 van de 4 soorten vrijstaande villa's te koop, met kleine verschillen in beschikbare meters en verdeling van ruimtes:

- Onafhankelijke villa's type 3 met 3 slaapkamers, 3 badkamers, 1 toilet, kelder met 3 ondergrondse verdiepingen (inclusief berging, wasruimte en parking), lift, groot zwembad, tuin en solarium.
- Vrijstaande villa type 4, de grootste, met 4 slaapkamers, 3 badkamers, 1 toilet, kelder met 3 ondergrondse verdiepingen (inclusief berging, wasplaats en parkeerplaats), lift, groot zwembad, tuin, overdekt terras en solarium.

Elk perceel heeft een buitentuin met uitstekende landschapsarchitectuur en is aangelegd rond een ​​prachtig privé zwembad met een tegel-afwerking, kunstgras en bomen met automatische irrigatie en buitenverlichting.

Mis de kans niet om in een vrijstaande villa te wonen die u altijd het beste van het meest ontspannen en privé leven biedt, met alle comfort die u kunt vinden in een stad, waar ontspanning en integratie met de natuur perfect samengaan met hoge veiligheidsnormen. voor u en uw gezin, en in de nabijheid van het strand en alle diensten die u nodig heeft.

Wilt u meer weten over deze ontwikkeling, bel ons dan op +34 664 327 416 of stuur ons een bericht.


Laat een bericht achter

(*) Verplichte velden

Slaapkamers

1
2
3
4
5
6+

Kenmerken

Annuleer

(*) Verplichte velden

Moderne villa met wijds mooi uitzicht

Villa in Finestrat
374.000€

Een ontwikkeling van 4 geschakelde villa's, op slechts 10 min van het strand

Bungalow in Formentera del Segura
220.000€

Villa in Aguilas op 700 van de Playa Amarilla

Villa in Aguilas
285.900€

Echt huis aan het strand! Minder dan 200 meter van een van de beste stranden, met vrij uitzicht op zee! 4 slaapkamers, 2 badkamers, mooie zonnige buitenruimte, zwembad!

Villa in Guardamar del Segura
299.000€

Villa in Finestrat met zeezicht op de skyline van Benidorm

Villa in Finestrat
419.000€

Afgeprijsd onroerend goed

Klik hier