Penthouse met een 100m2 terras op 200 meter van de zee

Appartement à Guardamar del Segura

216.000€
Ref. GUAR0347
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Bouw oppervlakte
182m2
Terras ruimte
101m2
Afstand naar de zee
250 m
Garage/Parking
1

Extra's

inbouwapparatuur
Kasten
Dubbele beglazing
Lift
Gemeubileerd

Omschrijving

3 slaapkamers en 2 badkamers. Het appartement te koop is 250 meter van het strand en Guardamar del Segura. 182m2 bebouwde oppervlakte. Penthouse met terras aan de zee in Guardamar del Segura
Als u wilt wonen in een ruim, volledig ingericht penthouse met een spectaculair terras op slechts 200 meter van de zee in Guardamar, dan is dit het huis waar u naar op zoek bent. 

Met 3 slaapkamers, 2 badkamers en een bebouwde oppervlakte van 182m2 plus een terras van 101m2, zal deze woning u helpen om het rustige, ontspannen en eersteklas leven te vinden dat u altijd al op de beste locatie in Guardamar heeft gewild. 

Op korte afstand van de zee (250 m) heeft u een garage met parkeerplaats voor een auto. 
Het huis is van zijn kant voorzien van alle extra's die u nodig heeft, zoals apparatuur, kasten, dubbele beglazing en is volledig gemeubileerd. 

Hou je van bloemen en planten? Dit huis heeft een terras vol bloempotten en planten waar u vanaf het eerste moment van kunt genieten. U krijgt een gevoel van frisheid en een ongeëvenaard welzijn in dit huis dat op een bevoorrechte locatie ligt. 
Het gebouw, dat natuurlijk een lift heeft, is gelegen in het meest centrale gedeelte van de stad, naast alle winkels, supermarkten, parken en de prachtige Guardamar promenade voor het strand. 
De promenade van Guardamar
De prachtige promenade voor het strand van Guardamar del Segura mag u niet missen. Hier vindt u tal van cafés en restaurants waar u kunt stoppen om uit te rusten van uw wandeling en een drankje te drinken, of te genieten van de beste tapas. 
De promenade biedt ook veel banken om te zitten en te genieten van het uitzicht op de zee, het zand en de kust, die zeer aangenaam zijn voor het oog.

Locatie van Guardamar
Guardamar ligt ten zuiden van de hoofdstad van Alicante. Er zijn twee manieren om daar te komen. Of gebruik de nationale weg N-332. Deze weg voert u langs 38 kilometer van de kust en heeft een prachtig landschap. In de zomer kan het echter erg druk zijn. Een andere optie is de A-7, minder bereden, maar met een lengte van 78 kilometer. 
De beste attracties naast dit penthouse met terras aan zee in Guardamar del Segura, de beste attracties naast dit penthouse met terras in Guardamar del Segura
Het Archeologisch Museum 
In dit museum (MAG) worden de details van de verschillende archeologische sites van de gemeente getoond. Zoals Rábita Califal en Cabezo Lucero. In het laatste vonden ze de Iberische buste van de Señora de Guardamar. Het was op 22 september toen ze dit oude artefact ontdekten. Een klein stukje steen verscheen op ondiepe diepte, het eerste fragment van een buste van een Iberische vrouw, met overeenkomsten met de Vrouwe van Elche. 

Huis van Francisco Mira y Botella 
Het museum deelt de ingang met het huis waar Francisco Mira woonde tijdens de herbebossing van de duinen. En in de verschillende kamers kunt u enkele van de gebruiksvoorwerpen zien die voor deze taak worden gebruikt. 

Het kasteel 
De gerestaureerde resten van het kasteel en de citadel van het oude dorp Guardamar bevinden zich op de top van een heuvel, naast het huidige stadscentrum. Een aardbeving verwoestte deze resten in 1829. Vanaf dit punt heeft u een spectaculair panoramisch uitzicht over de regio. Zij konden een deel van de stedelijke elementen van het verdedigingswerk redden. Bijvoorbeeld de Baluarte de la Pòlvora en de doeken van lage middeleeuwse muren en torens. 

Alfonso XIII Park 
Dit park is eigenlijk het uitgestrekte dennenbos van Guardamar. Tijdens de opgravingen werden verschillende archeologische vindplaatsen van Fenicische (La Fonteta) en Arabische (Rábita Californië) oorsprong onder het oppervlak ontdekt. 

Zoals u kunt zien, historische, culturele en interessante plaatsen naast uw huis. Maar ook alle diensten en comfort die u nodig heeft. Dit penthouse met terras aan zee in Guardamar del Segura is een ongelooflijke optie om te komen genieten van de Costa Blanca.

Locatie

Ref. GUAR0347
Jerome Guillem
Jerome Guillem real estate expert
[email protected]

Contact met mij op!

Plan bezoek!

Energieverbruik

Energieverbruik
Ref. GUAR0347
Jerome Guillem
Jerome Guillem real estate expert
[email protected]

Contact met mij op!

Plan bezoek!

Energieverbruik

Energieverbruik

Locatie

loading map...
appartement in guardamar del segura kopen
appartement te koop in guardamar del segura
appartement in costa blanca
appartement in costa blanca kopen
appartement te koop in costa blanca
appartement in spanje
appartement in spanje kopen
appartement te koop in spanje
Bekijk meer foto's

Energieverbruik

Vergelijkbare woningen in dit gebied
Bekijk meer eigenschappen

Wij zijn er om u te helpen.

Contacteer ons als u vragen heeft