0

Bent u op zoek naar een huis te koop in Calpe, Spanje?

Vind de beste huizen te koop in Calpe, Spanje, met ESPHOUSES

Sorteren op:
Filter

Huizen te koop gevonden: 72

Calpe

1 - 24 Uit 72

Begin|<<< | 1 2 3 | >>>| Einde

Eigendom te koop in Calpe, Spanje

In ESPHOUSES kunnen wij u helpen bij het kopen van een woning in Calpe, Spanje. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring als makelaar aan de Costa Blanca, Spanje. Meer dan 1.000 klanten hebben ons de aankoop van hun onroerend goed toevertrouwd.

Een groot team van makelaars en externe medewerkers (advocaten, architecten, fiscale en financiële adviseurs...) zal U de beste service bieden bij het kopen van onroerend goed in Calpe, Spanje.

Wij hebben een breed scala van onroerend goed te koop, van goedkope woningen tot luxe woningen in gated communities. Als u een huis wilt kopen aan zee in Calpe, Spanje, tegen de beste prijs, kunnen wij u helpen.

Er zijn vele voordelen aan het kopen van een woning in Calpe, Spanje. Hier kunt u genieten van zon, een mild mediterraan klimaat, warm water en veilige, rustige stranden.

Een huis kopen in Calpe, Spanje, is een goede investering dankzij de lage prijzen en de vele mogelijkheden om het te verhuren terwijl u het niet gebruikt.Annuleer(*) Verplichte velden


Door dit formulier in te dienen, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en ons beleid inzake privacy en gegevensbescherming.

Onze makelaardij kantoren in Spanje

 • Makelaarskantoor in Guardamar del Segura
  Av. Cervantes, 25
  03140 Guardamar del Segura, Alicante
  Tel. +34 966 284 737
 • Makelaarskantoor in Altea
  C/ Raspall, 2
  03590 Altea, Alicante
  Tel. +34 966 880 608

Informatie aanvragen

© 2023 Alle rechten voorbehouden.