Villa kopen in Altea, Spanje

Ref. ALTE1300
Ref. ALTE1300
Verkocht
Slaapkamers
2
Verkocht
Badkamers
1
Ingebouwd gebied
108m2
Afstand tot de zee
200 m
Jaar
1900
Gebied
Casco Antiguo / Casco Antiguo

Extra's

Zeezicht

Omschrijving

108m2 bebouwde oppervlakte. De villa te koop is 200 meter van het strand en Altea. 2 slaapkamers en 1 badkamer. Unieke kans om een ​​huis te kopen in de "oude stad" aan de meest gefotografeerde straat in Altea, Costera Mestre Musica-straat. Direct gelegen in de majestueuze "Kust", omlijst door prachtige bougainvillea, is dit herenhuis echt bijzonder en biedt veel meer dan de typische "dorpshuizen". Zonnig en charmant te allen tijde, de algemene configuratie, zonnige belichting en charmante esthetiek maken het een buitengewone waarde voor elk ander huis in de prijscategorie.

De exclusieve plattegrond op het zuiden en noorden biedt licht en zeezicht door het hele gebouw. Dit huis straalt speciale zorg, liefde en warmte uit: het biedt de ideale combinatie van oude stijl en modern comfort: oude handgemaakte tegels, vintage Marokkaanse verlichtingsarmaturen, gerenoveerde keuken en badkamer.

Uitzicht op zee vanaf de terrassen aan de voor- en achterzijde (er is een tweede keukeningang die uitkomt op de achterliggende straat). Het dakterras biedt een spectaculair uitzicht van 180 graden op zee, ligstoelen in de zon en dineren in de open lucht in de aangrenzende beschermde ruimte (met stroombron voor koelkast, barbecue, muzieksysteem?). Zie het vuurwerk van de festiviteiten vanaf het terras! Luister naar het geluid van zeegolven terwijl je slaapt. Bekijk de feestoptochten door de deur gaan direct vanaf het balkon van de woonkamer.

Straat parkeren opties op slechts 10 meter oost en west. Gunstig gelegen: ca. 100 meter van het strand; treinstation; taxistandplaats; supermarkten en winkels aan de hoofdstraat; bibliotheek; Markt elke dinsdag; winkels, restaurants en bars op de top van de heuvel naast de beroemde kerk met blauwe koepel en het Boheemse plein met levendige nachtmarkten.

Locatie

Locatie

loading map...
Carrasco Cuellar Tracy
Tracy Carrasco Cuellar
Vastgoedexpert

(*) Verplichte velden

Energieverbruik
villa in altea kopen
villa te koop in altea
villa in costa blanca
villa in costa blanca kopen
villa te koop in costa blanca
villa in spanje
villa in spanje kopen
villa te koop in spanje
Dorpshuis aan de beroemdste straat in Altea met een prachtig uitzicht op zee.
Bekijk meer 14 foto's
Vergelijkbare woningen in dit gebied

Onze makelaardij kantoren in Spanje


Informatie aanvragen

© 2021 Alle rechten voorbehouden.

Afgeprijsd onroerend goed

Klik hier