Vrijstaande villa aan zee

Villa à Guardamar del Segura

175.000€
Ref. GUAR0344
Slaapkamers
3
Badkamers
2
Bouw oppervlakte
99m2
Terras ruimte
20m2
Grond gebied
180m2
Afstand naar de zee
4 km
Garage/Parking
1
Tuin

Extra's

Gezamelijk zwembad
inbouwapparatuur
Kasten
Dubbele beglazing
Gemeubileerd
Wasruimte

Omschrijving

99m2 bebouwde oppervlakte. Zwembad. 3 slaapkamers en 2 badkamers. De villa te koop is 4 kilometer van de zee en Guardamar del Segura. Geniet van dit prachtige huis met 3 slaapkamers en 2 badkamers in een urbanisatie en slechts 4 km van het strand in Guardamar del Segura. 

Het huis heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers langs de 99m2. Daarnaast heeft het een super terras van 20m2 en een totale oppervlakte van het gehele perceel van 180m2 natuurlijk, u heeft een garage met 1 parkeerplaats en tuin. 

Bekijk de foto's van deze ongelooflijke villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers in een urbanisatie en slechts 4 km van het strand in Guardamar del Segura. 

Kunt u zich voorstellen dat u woont in een villa van de beste kwaliteit, met alle comfort en extra's die u zich kunt voorstellen, en dat u bovendien op een bevoorrechte locatie woont? 

Met ESPHOUSES is het mogelijk om de kwaliteit, de afwerking en de manier waarop het pand vandaag de dag klaar is om te leven in het gebouw te observeren. 
Extra's

De villa heeft toegang tot een groot gemeenschappelijk zwembad. In het huis vindt u elektrische apparaten, ingebouwde kasten, dubbele beglazing en volledig ingerichte kamers. 

Overleg met ESPHOUSES-agenten en begin te genieten van het leven dat u altijd al wilde. Wij helpen u met alle formaliteiten die u nodig heeft. 

Raadpleeg onze diensten, en zie hoe wij u kunnen helpen, niet om een huis te kopen, maar om het ideale huis voor u te vinden. 

Denkt u dat het deze indrukwekkende villa met 3 slaapkamers en 2 badkamers in een urbanisatie en slechts 4 km van het strand in Guardamar del Segura zou kunnen zijn? Neem dan nu meteen contact met ons op en kom op een van de beste plekken aan de Costa Blanca in Spanje wonen. 
Wij zijn gespecialiseerd in het bieden van de aandacht en service die u nodig heeft, altijd in uw eigen taal.

Wij hebben een meertalig team, opgeleid en in staat om u te helpen bij de aankoop van het huis dat u wenst. 

De beste stranden aan de Costa Blanca: in Guardamar Dunas en nudistenstranden op Tossals Beach Tossals Beach is een ongerept naturistenstrand aan de noordelijke oever van de Segura rivier. 

De fijne zand- en waterkwaliteit, de dichte vegetatie en de natuurlijke duinen zijn de belangrijkste attracties voor nudisten. Wit zand op het strand van Vivers Open en maagdelijk strand in het noorden aan de rivier de Segura en in het zuiden aan het strand van Babylon.

Het heeft twee kilometer fijn en zacht zand en een belangrijk duingebied met historische en archeologische vindplaatsen. Strand van Babylon met zijn prachtige huizen Tussen het centrale strand en Vivers ligt het interessante strand van Babylon (Babylon). De belangrijkste attractie zijn de huizen van Babylon, dat zijn prachtige villa's met uitzicht op de zee, versierd met tegels die een spectaculaire uitstraling geven. 

Het strand in het centrum is van een ongebruikelijke kwaliteit voor een strand in het midden van de stad. Het ligt dichter bij het centrum van de stad, waardoor het de ideale plek is om na een bezoek aan de winkels of de Guardamar markt te gaan. Een bekroond strand met een blauwe vlag, fijn zand en helder water, ideaal voor een dagje uit met uw gezin. 

Vlakbij het strand ligt het pittoreske Reina Sofia Park. Dit prachtige park is ideaal om te ontspannen, mensen te zien of kinderen te laten spelen. Het heeft fonteinen, meren en bossen om te verkennen. 

Gedurende de zomer en andere feesten het hele jaar door heeft het park een spectaculaire kermis en talrijke marktkramen waar u alles kunt kopen.

Locatie

Ref. GUAR0344
Florin Gamana
Florin Gamana real estate expert
[email protected]

Contact met mij op!

Plan bezoek!

Energieverbruik

Energieverbruik
Ref. GUAR0344
Florin Gamana
Florin Gamana real estate expert
[email protected]

Contact met mij op!

Plan bezoek!

Energieverbruik

Energieverbruik

Locatie

loading map...
villa in guardamar del segura kopen
villa te koop in guardamar del segura
villa in costa blanca
villa in costa blanca kopen
villa te koop in costa blanca
villa in spanje
villa in spanje kopen
villa te koop in spanje
Bekijk meer foto's

Energieverbruik

Vergelijkbare woningen in dit gebied
Bekijk meer eigenschappen

Wij zijn er om u te helpen.

Contacteer ons als u vragen heeft