0

Verkoop uw onroerend goed bij ons

Wij verkopen uw woning in minder dan 6 maanden

Waarom kiest u ons om uw huis te verkopen?

In ESPHOUSES helpen we u om uw huis snel en zonder problemen te verkopen, in gemiddeld minder dan 6 maanden. Laat ons alles regelen, dan vinden we snel de beste koper voor die woning die u op de markt wilt brengen.

We hebben twee makelaars in de provincie Alicante, in Guardamar del Segura en in Altea. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de vastgoedmarkt aan de Costa Blanca. Met meer dan 1.000 verkochte eigendommen zijn we een van de toonaangevende bedrijven in vastgoedbeheer aan de kust van Alicante.

Ons team bestaat onder andere uit professionele vastgoedadviseurs die in totaal meer dan 15 talen spreken. We beschikken ook over een select netwerk van externe medewerkers: advocaten, belasting- en financiële adviseurs, architecten... met als doel u zo goed mogelijk van dienst te zijn.


Wat doen we om uw huis te verkopen?

Marktonderzoek op maat
Gespecialiseerde taxatie/waardering van onroerend goed
Professionele fotoshoot
360° virtuele rondleidingen
Professionele video
Plaatsing van het bord in de woning
Advertentie in de beste nationale en internationale vastgoedportalen
Advies en uitgebreid management gedurende het gehele verkoopproces

6 maanden

Gemiddelde tijd van verkoop

1187

Verkocht onroerend goed in Spanje

1374

Tevreden klanten

Zet uw woning bij ons te koop

Eigendomsgegevens

Eigenaar details

(*) Verplichte velden


Door dit formulier in te dienen, gaat u akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en ons beleid inzake privacy en gegevensbescherming.

Mening van onze klanten

De mening van onze klanten helpt ons om te verbeteren


Alles was perfect. Met dank aan Florin die voor alles zorgde.

Azucena M.

De ondertekening van de akte was een van de snelste in mijn leven, zeer tevreden.

Juan Carlos M.

Ik ben al 30 jaar makelaar en heb dus met veel makelaars te maken gehad. De professionaliteit, strakke uitstraling van het makelaarskantoor, de techniek en het vaste contact zie je tegenwoordig niet snel meer. Bedankt voor alles.

Carlos S.

We zijn blij met uw betrouwbare team, dat zijn werk professioneel kent en problemen, zelfs persoonlijke, snel aanpakt, en we zijn vooral Donatas dankbaar, die met ons heeft samengewerkt. Veel succes!

Zita U.

Personeel met ervaring, betrokkenheid, ernst en inlevingsvermogen, die de aan- en verkooptransacties die zij ondernemen haalbaar maken.

Ángeles M.

Een geweldig team van professionals.

Antonio C.

Ik had niet veel vertrouwen in vastgoedmakelaars, maar dankzij ESPHOUSES heb ik mijn huis snel en comfortabel kunnen verkopen. Mijn hartelijke gelukwensen.

Jose G.

Het management, de service in het algemeen, die de mensen van Esphouses hebben geboden om mijn huis te verkopen, was onovertroffen; ik zou ze zelfs aan anderen aanbevelen.

Jose A.

Tracy's service was uitstekend.

Sergio T.

Het was uitstekend en geweldig hun aandacht, in afwachting van alles wat nodig was om de verkoop van onze flat uit te voeren. Ik moet Florin van het makelaarskantoor in Guardamar bedanken voor zijn geweldige behandeling, hij is een geweldige professional.

Dolores C.

Uitstekende behandeling, snelheid, professionalisme, kennis van de onroerend goed markt in het gebied, weten hoe de tijd te beheren, management met de potentiële koper, management op het notariskantoor en alles duidelijk hebben op documentair niveau met de potentiële klant en de verkoper. Ik zou zonder enige aarzeling een management met ESPHOUSES aanbevelen en vooral met het uitstekende professionalisme van Florin en zijn team.

Manuel P.

Dank aan Anna Krivobokova voor een goede en professionele service bij de verkoop van onroerend goed, zoals het hoort, ze is charmant en professioneel.

Marko K.

We hebben ons huis bij 3 makelaars te koop gehad, maar de service van Tracy was veruit superieur. Niet alleen was ze professioneel, maar ze was ook vriendelijk en gaf ons het gevoel dat we bij het juiste bedrijf waren gedurende het hele verkoopproces. Ze gaf regelmatig feedback en behandelde elk probleem of zorg die we haar voorlegden. Ik kan haar niet meer aanbevelen, een echte ster.

Christine S.

Uitstekende en professionele service. Volledig gekwalificeerd personeel, altijd bij de hand om te helpen en te adviseren. ESPHOUSES heeft het stressvolle proces van verkopen in Spanje gemakkelijk gemaakt.

Ken B.

Professionals met wie u in alle vertrouwen kunt samenwerken.

Pedro I.

Een van mijn familieleden had aanbevolen om met ESPHOUSES in Guardamar del Segura te werken. Als ik in de toekomst weer met ESPHOUSES zou moeten werken, zou ik dat zeker doen. En dan zou ik het zonder enige aarzeling aan andere mensen aanbevelen.

Guy C.

Het was een genoegen om samen te werken met ESPHOUSES en met Florin, die we al kennen en waar we veel vertrouwen in hebben.

Carmen M.

We zijn te allen tijde door Florin geadviseerd. Zeer goed beheer bij de verkoop van onze flat, evenals bij de notarisformaliteiten.

Ricardo S.

Goed kantoor en klantenservice van Florin. Transparant in het papierwerk hielp me om mijn waterrekening te veranderen. Ik was erg blij met de manier waarop ze met me omgingen.

Francisco M.

Veel dank aan Tracy voor haar werk.

Svetlana D.

Ik kan Anna niet genoeg bedanken voor al haar hulp - ze was geweldig. Meer recentelijk is Katarina een geweldige hulp geweest bij het organiseren van dingen zoals schoonmaken en zorgen voor het huis.

Kevin K.

Professionele en efficiënte verkopers. Vriendelijke en oprechte behandeling.

Francisco S.

Alle arrangementen zijn op professionele wijze afgehandeld.

José G.

Uitstekende behandeling en totale duidelijkheid. Ze zijn volkomen betrouwbaar. Bedankt, Florin, voor alles.

Nuria M.

Goed beheer en goede service. Dank je.

Francisco G.

Serieus en bekwaam bedrijf.

Juan G.

Uw service en hulp aan ons was uitstekend, met advies op elk gebied. Met de huidige situatie weten we nu dat het destijds de juiste beslissing was om te verkopen. Ik wens je veel succes.

Jennifer R.

Jullie zijn pro's! Dank je.

Igor K.

Werken met Florin was een professionele en gemakkelijke ervaring.

Amanda C.

Zeer goed opgeleid personeel, goede informatie en verkoopsnelheid.

Manuel S.

Zeer uitstekend management.

Luis N.

Ik was erg tevreden.

Ramón T.

Vanaf het eerste moment dat we naar het makelaarskantoor gingen, was de aandacht die we kregen geweldig. Anna is een geweldige agent, aardig en aanhankelijk, we waren als familie en ze was net als de onze, zeer bekwaam, ze heeft alle vragen die we in het begin hadden opgelost en ze heeft ons een geweldige service geboden.

Paulina L.

Zeer professionele, uitstekende aandacht.

Tsvetelina M.

Fantastische persoon Anna, erg aardig.

Juan M.

Zeer goede ervaring, niets om over te klagen, bedankt.

Thierry D.

Tracy was uitzonderlijk met hoeveel ze ons hielp. Stelde ons gerust en het was een aardige persoon om mee om te gaan. Met dank aan uw bedrijf.

Laura F.

Ze waren zeer professioneel, vriendelijk, ze zorgden voor al het papierwerk voor de verkoop en andere zaken zoals de eigendomsoverdracht van water, elektriciteit, gemeentehuis, vastgoedbeheerder enz. Vooral hun makelaar Florín.

Alejandro C.

Moeilijk te onderhandelen, maar correct.

Jean C.

Absoluut betrouwbaar.

María R.

De service die ik kreeg van ESPHOUSES was ongeëvenaard. Ze waren behulpzaam en professioneel. Het belangrijkste was dat de service na verkoop uitstekend was. Florin, de makelaar, is een doorgewinterde professional. Eerlijk, behulpzaam. Zij staan voor u klaar vanaf het moment dat u het bod doet tot aan de oplevering en zorgen er ook voor dat er na de verkoop geen problemen zijn. Sterk aanbevolen 100%.

Joseph M.

Alles duidelijk en op de afgesproken datum.

Rubén M.

De verkoop verliep probleemloos en zij zorgden voor alle formaliteiten.

José T.

Florin Gamarra heeft bewezen een professional te zijn in alle betekenissen van het woord.

Nino R.

Ze hebben ons heel goed geadviseerd. Ze hebben al het papierwerk voor ons gemakkelijk gemaakt, want het was een huis met meerdere eigenaren en het was ingewikkeld in de afhandeling.

María F.

Het was voor mij een grote verrassing dat het veranderen van een woning in Spanje erg moeilijk en tijdrovend kan zijn. Daarom is het van groot belang om op tijd goede en betrouwbare personen te vinden om mee om te gaan. We hebben het gevoel dat we het uiteindelijk hebben gedaan.

Reijo V.

Het was een genoegen om Anna Krivobokova als agent te hebben, professioneel in haar werk!

Jelena L.

Het meisje dat ons bijwoonde (Anna Krivobokova), is een pro. Ze heeft ons het pand heel snel verkocht en heeft alles gedaan wat ze ons vertelde.

Manuel F.

Professionals.

Manuel M.

Ik was erg tevreden.

José M.

Bedankt, allemaal goed, ga zo door!

Irina S.

Aandacht en oplossing van vragen, zelfs nadat het contract is ondertekend.

Pablo V.

ESPHOUSES heeft ons echt bijgestaan ​​in al onze administratieve procedures en zelfs na de verkoop

Patrick D.

Zeer professioneel agentschap

Francisco E.

Zeer vriendelijke en betrouwbare professionals met een goed klantenbestand en een grote markt.

Margarita S.

Heel behulpzaam en beleefd. Goed geïnformeerd over de omgeving.

Jay C.

Mijn vrouw en ik zijn tevreden met het werk van het team, dat al het papierwerk voor ons heeft gedaan. Met dank aan Anna en Florin, geweldige professionals.

Jose V.

Onze makelaardij kantoren in Spanje

 • Makelaarskantoor in Guardamar del Segura
  Av. Cervantes, 25
  03140 Guardamar del Segura, Alicante
  Tel. +34 966 284 737
 • Makelaarskantoor in Altea
  C/ Raspall, 2
  03590 Altea, Alicante
  Tel. +34 966 880 608

Informatie aanvragen

© 2022 Alle rechten voorbehouden.