Esphouses meningen

Lees enkele getuigenissen van onze klanten


Ralf G.


Gino Mortier


Pilar Sarrio

Donatas, en je hele Agentschap is het waard.

Lasivunas N.

Goede begeleiding voor, tijdens en na de koop.

Jos W.

Wij hebben de woning gekocht via ESPHOUSES, die ik ten zeerste aanbeveel, alles was netjes en snel, er is niets te klagen, ik zal dit bedrijf zeker aanbevelen aan mijn vrienden.

Julia M.

De zakelijke relatie met ESPHOUSES was zeer vruchtbaar en wij waren zeer, zeer tevreden. Ik zou dit vastgoedbedrijf ten zeerste aanbevelen.

María B.

Gunter S.

Dank aan Esphouses en Anna Krivobokova voor hun hulp en ondersteuning in het koopproces. Ik beveel het agentschap en Anna aan iedereen aan die onroerend goed wil bezitten in Spanje.

Aleksandra D.

Zeer professioneel. Zeer attent.

Alan H.

We zijn erg blij dat we voor ESPHOUSES hebben gekozen. We hadden niet verwacht dat we in een paar dagen konden kopen en al het papierwerk gedaan konden krijgen. Zeer bekwaam personeel, vriendelijk, behulpzaam en adviserend in alle zaken. Wij zijn zeer dankbaar en zouden hen ten zeerste aanbevelen aan iedereen die geïnteresseerd is in onroerend goed in Spanje.

Jurate B.

Ik kan ESPHOUSES gerust aanbevelen voor de verkoop/aankoop van onroerend goed. Wij werkten met de agent Anna Krivobokova en waren zeer tevreden. Anna is een professional op haar gebied, heeft ons geholpen met het kiezen van een woning, het verwerken van de transactie, het oplossen van de hypotheekkwestie en in de toekomst altijd geholpen met bankzaken en andere zaken. Het hele team is zeer attent en behulpzaam.

Aleksei N.

Wij zijn zeer tevreden en dankbaar voor de manier waarop alles van begin tot eind is verlopen.

Antonia A.

Nous avons reçu notre maison dans les délais et avec les prestations demandées et nous avons été très bien suivis par l avocate que vous nous avez recommandée. Merci aussi pour l adresse des meubles Merci Rony pour tous vos bons conseils et votre professionnalisme.

Jean E.

Alles was perfect. Met dank aan Florin die voor alles zorgde.

Azucena M.

De ondertekening van de akte was een van de snelste in mijn leven, zeer tevreden.

Juan Carlos M.

Ik ben al 30 jaar makelaar en heb dus met veel makelaars te maken gehad. De professionaliteit, strakke uitstraling van het makelaarskantoor, de techniek en het vaste contact zie je tegenwoordig niet snel meer. Bedankt voor alles.

Carlos S.

Super, super, tactvolle en passende communicatie, vriendelijke omgeving, perfecte professionaliteit, kortom geweldige mensen in een geweldig team. Bedankt.

Grazina L.

Top professionalisme, goede opvolging van dossiers.

Anne L.

Ik beveel ESPHOUSES agentschap - vastgoed verkoop professionals aan iedereen aan.

Raminta S.

Alles is gewoon geweldig :)

Vytis K.

Een verantwoordelijke houding tegenover de koper. Professionaliteit.

Gintaras D.

We zijn blij met uw betrouwbare team, dat zijn werk professioneel kent en problemen, zelfs persoonlijke, snel aanpakt, en we zijn vooral Donatas dankbaar, die met ons heeft samengewerkt. Veel succes!

Zita U.

Personeel met ervaring, betrokkenheid, ernst en inlevingsvermogen, die de aan- en verkooptransacties die zij ondernemen haalbaar maken.

Ángeles M.

Wij zijn erg blij met onze ervaring met ESPHOUSES, waarvan het personeel efficiënt, professioneel en zeer toegewijd is, en een speciaal woord van dank aan Rony voor zijn vriendelijkheid, advies en beschikbaarheid die verder gaan dan zijn rol als makelaar. Wij bevelen ESPHOUSES zonder meer aan.

Patrice R.

Het management, de service in het algemeen, die de mensen van Esphouses hebben geboden om mijn huis te verkopen, was onovertroffen; ik zou ze zelfs aan anderen aanbevelen.

Jose A.

Ik had niet veel vertrouwen in vastgoedmakelaars, maar dankzij ESPHOUSES heb ik mijn huis snel en comfortabel kunnen verkopen. Mijn hartelijke gelukwensen.

Jose G.

Een geweldig team van professionals.

Antonio C.

Het was ons een genoegen om met Florin Gamana te werken. Altijd bereid om te helpen. Hij beantwoordde alle vragen die we hadden en was altijd erg hartelijk. Als we hem een cijfer moesten geven, zouden we hem een 10 geven.

Alberto M .

Zeer professionele service en ze begeleiden je goed tijdens het hele proces.

Manuel Q.

Alles werd snel en perfect gedaan.

Gintautas J.

Goede begeleiding en hulp bij onze aankoop. Zéér professionele aanpak.

Paul V.

Thanks to Mr Schepens, we have acquired our dream property. He still always has an open ear and has always advised us well in all ambiguities. We are very grateful to him for this.

Ralf G.

Tracy's service was uitstekend.

Sergio T.

Eersteklas persoonlijke service van Tracy en we zullen jullie gebruiken als we gaan verkopen.

Keith T.

ESPHOUSES is without a doubt my best experience with a real estate agency. They have helped me achieve my goal of buying the house I wanted in the place I needed. The treatment has been professional but at the same time close and committed.

Odette L.

Alles verliep vlot, snel en gemakkelijk.

Miguel F.

Het was uitstekend en geweldig hun aandacht, in afwachting van alles wat nodig was om de verkoop van onze flat uit te voeren. Ik moet Florin van het makelaarskantoor in Guardamar bedanken voor zijn geweldige behandeling, hij is een geweldige professional.

Dolores C.

Heel plezierige samenwerking gehad in de begeleiding naar de uiteindelijke aankoop van ons appartement.

Waldo S.

Dank aan Anna Krivobokova voor een goede en professionele service bij de verkoop van onroerend goed, zoals het hoort, ze is charmant en professioneel.

Marko K.

Uitstekende behandeling, snelheid, professionalisme, kennis van de onroerend goed markt in het gebied, weten hoe de tijd te beheren, management met de potentiële koper, management op het notariskantoor en alles duidelijk hebben op documentair niveau met de potentiële klant en de verkoper. Ik zou zonder enige aarzeling een management met ESPHOUSES aanbevelen en vooral met het uitstekende professionalisme van Florin en zijn team.

Manuel P.

Het was heel gemakkelijk om de aankoop te doen, altijd antwoord op al onze vragen en het vergemakkelijken van alle soorten van verwerking, met dank aan Florin voor zijn vriendelijkheid en goed werk te allen tijde.

Guadalupe A.

Alles mooi verlopen zoals het hoort , dank je wel aan het team Esphouses in Guardamar .

Hugo B.

Zeer uitstekend management.

Luis N.

Zeer goed opgeleid personeel, goede informatie en verkoopsnelheid.

Manuel S.

Werken met Florin was een professionele en gemakkelijke ervaring.

Amanda C.

Jullie zijn pro's! Dank je.

Igor K.

Uw service en hulp aan ons was uitstekend, met advies op elk gebied. Met de huidige situatie weten we nu dat het destijds de juiste beslissing was om te verkopen. Ik wens je veel succes.

Jennifer R.

Serieus en bekwaam bedrijf.

Juan G.

Goed beheer en goede service. Dank je.

Francisco G.

Uitstekende behandeling en totale duidelijkheid. Ze zijn volkomen betrouwbaar. Bedankt, Florin, voor alles.

Nuria M.

Alle arrangementen zijn op professionele wijze afgehandeld.

José G.

Professionele en efficiënte verkopers. Vriendelijke en oprechte behandeling.

Francisco S.

Can't thank Anna enough for all her help - she was great. More recently, Katarina has been a super help with organising things like cleaning and looking after the house.

Kevin K.

Veel dank aan Tracy voor haar werk.

Svetlana D.

Goed kantoor en klantenservice van Florin. Transparant in het papierwerk hielp me om mijn waterrekening te veranderen. Ik was erg blij met de manier waarop ze met me omgingen.

Francisco M.

We zijn te allen tijde door Florin geadviseerd. Zeer goed beheer bij de verkoop van onze flat, evenals bij de notarisformaliteiten.

Ricardo S.

Het was een genoegen om samen te werken met ESPHOUSES en met Florin, die we al kennen en waar we veel vertrouwen in hebben.

Carmen M.

Een van mijn familieleden had aanbevolen om met ESPHOUSES in Guardamar del Segura te werken. Als ik in de toekomst weer met ESPHOUSES zou moeten werken, zou ik dat zeker doen. En dan zou ik het zonder enige aarzeling aan andere mensen aanbevelen.

Guy C.

Professionals met wie u in alle vertrouwen kunt samenwerken.

Pedro I.

Uitstekende en professionele service. Volledig gekwalificeerd personeel, altijd bij de hand om te helpen en te adviseren. ESPHOUSES heeft het stressvolle proces van verkopen in Spanje gemakkelijk gemaakt.

Ken B.

We hebben ons huis bij 3 makelaars te koop gehad, maar de service van Tracy was veruit superieur. Niet alleen was ze professioneel, maar ze was ook vriendelijk en gaf ons het gevoel dat we bij het juiste bedrijf waren gedurende het hele verkoopproces. Ze gaf regelmatig feedback en behandelde elk probleem of zorg die we haar voorlegden. Ik kan haar niet meer aanbevelen, een echte ster.

Christine S.

Mijn vrouw en ik zijn tevreden met het werk van het team, dat al het papierwerk voor ons heeft gedaan. Met dank aan Anna en Florin, geweldige professionals.

Jose V.

Heel behulpzaam en beleefd. Goed geïnformeerd over de omgeving.

Jay C.

Margarita S.

Zeer professioneel agentschap

Francisco E.

ESPHOUSES heeft ons echt bijgestaan ​​in al onze administratieve procedures en zelfs na de verkoop

Patrick D.

Aandacht en oplossing van vragen, zelfs nadat het contract is ondertekend.

Pablo V.

Bedankt, allemaal goed, ga zo door!

Irina S.

Ik was erg tevreden.

José M.

Professionals.

Manuel M.

Het meisje dat ons bijwoonde (Anna Krivobokova), is een pro. Ze heeft ons het pand heel snel verkocht en heeft alles gedaan wat ze ons vertelde.

Manuel F.

Het was een genoegen om Anna Krivobokova als agent te hebben, professioneel in haar werk!

Jelena L.

Het was voor mij een grote verrassing dat het veranderen van een woning in Spanje erg moeilijk en tijdrovend kan zijn. Daarom is het van groot belang om op tijd goede en betrouwbare personen te vinden om mee om te gaan. We hebben het gevoel dat we het uiteindelijk hebben gedaan.

Reijo V.

Ze hebben ons heel goed geadviseerd. Ze hebben al het papierwerk voor ons gemakkelijk gemaakt, want het was een huis met meerdere eigenaren en het was ingewikkeld in de afhandeling.

María F.

Florin Gamarra heeft bewezen een professional te zijn in alle betekenissen van het woord.

Nino R.

De verkoop verliep probleemloos en zij zorgden voor alle formaliteiten.

José T.

Alles duidelijk en op de afgesproken datum.

Rubén M.

De service die ik kreeg van ESPHOUSES was ongeëvenaard. Ze waren behulpzaam en professioneel. Het belangrijkste was dat de service na verkoop uitstekend was. Florin, de makelaar, is een doorgewinterde professional. Eerlijk, behulpzaam. Zij staan voor u klaar vanaf het moment dat u het bod doet tot aan de oplevering en zorgen er ook voor dat er na de verkoop geen problemen zijn. Sterk aanbevolen 100%.

Joseph M.

Absoluut betrouwbaar.

María R.

Moeilijk te onderhandelen, maar correct.

Jean C.

Ze waren zeer professioneel, vriendelijk, ze zorgden voor al het papierwerk voor de verkoop en andere zaken zoals de eigendomsoverdracht van water, elektriciteit, gemeentehuis, vastgoedbeheerder enz. Vooral hun makelaar Florín.

Alejandro C.

Tracy was uitzonderlijk met hoeveel ze ons hielp. Stelde ons gerust en het was

Laura F.

Zeer goede ervaring, niets om over te klagen, bedankt.

Thierry D.

Fantastische persoon Anna, erg aardig.

Juan M.

Zeer professionele, uitstekende aandacht.

Tsvetelina M.

Vanaf het eerste moment dat we naar het makelaarskantoor gingen, was de aandacht die we kregen geweldig. Anna is een geweldige agent, aardig en aanhankelijk, we waren als familie en ze was net als de onze, zeer bekwaam, ze heeft alle vragen die we in het begin hadden opgelost en ze heeft ons een geweldige service geboden.

Paulina L.

Ik was erg tevreden.

Ramón T.

De prettige en vooral ook eerlijke samenwerking met dhr. Rony Schepens zullen wij niet snel vergeten. Mede door zijn interesse en manier van begeleiding en dus ook van ESPHOUSES hebben wij een mooie aankoop kunnen doen waar we nog steeds ontzettend blij mee zijn.

Andre J.

Florin is een zeer goede professional en zorgt maximaal voor alle details.

Alfonso R.

De bediening was perfect. Zeer goede professional.

María G.

Zeer professionele en behulpzame agenten. Bedankt voor jullie advies en hulp tijdens het koopproces. 100% aanbevolen.

Rebecca F.

Geweldige service vanuit het oogpunt van de koper. Tracy was erg behulpzaam en webleven in contact gedurende het hele proces.

Anthony G.

Alles perfect, heel goed. We zijn erg blij.

Fabienne P.

Zonder het vertrouwen dat Tracy ons bood, zou deze operatie in deze moeilijke Covid-tijden niet zijn doorgegaan.

Damián Q.

We zijn erg blij dat we zo'n bedrijf en vooral zo'n contactpersoon als Rony hebben leren kennen, die de Duitse mentaliteit begrijpt en op precies dezelfde manier handelt: betrouwbaar, punctueel, correct. We kunnen ons heel goed voorstellen dat we weer een huis kopen bij ESPHOUSES en hopen dat we weer door Rony zullen worden verzorgd.

Christian A.

Hartelijk dank voor het advies, we zijn allemaal erg blij met onze nieuwe aankoop en de service is uitstekend geweest.

Olga L.

Een grote dank aan ESPHOUSES, en persoonlijk aan Oksana Gromova. We waren van plan om een woning te kopen, maar stelden dit uit tot na de pandemie en tot we in Spanje waren. Nadat we het appartement online hadden bekeken en de nuances van een transactie op afstand hadden besproken, kwamen we tot de conclusie dat het mogelijk was om het nu te doen door samen te werken met ESPHOUSES, dat ons heeft geholpen om niet alleen snel, maar ook emotioneel een appartement te kopen. Wij bevelen de diensten van het bedrijf graag aan.

Alexei I.

Anna heeft me van begin tot eind door elke fase van het kopen van een huis geholpen en zelfs nu, als ik hulp nodig heb, staat ze altijd voor je klaar.

Haydn W.

Klant geweest van Esphouses en wil je je mening delen? Schrijf ons!