Mening van onze klanten

De mening van onze klanten helpt ons om te verbeteren


Een grote dank aan ESPHOUSES, en persoonlijk aan Oksana Gromova. We waren van plan om een woning te kopen, maar stelden dit uit tot na de pandemie en tot we in Spanje waren. Nadat we het appartement online hadden bekeken en de nuances van een transactie op afstand hadden besproken, kwamen we tot de conclusie dat het mogelijk was om het nu te doen door samen te werken met ESPHOUSES, dat ons heeft geholpen om niet alleen snel, maar ook emotioneel een appartement te kopen. Wij bevelen de diensten van het bedrijf graag aan.

Alexei I.

We hebben ons huis bij 3 makelaars te koop gehad, maar de service van Tracy was veruit superieur. Niet alleen was ze professioneel, maar ze was ook vriendelijk en gaf ons het gevoel dat we bij het juiste bedrijf waren gedurende het hele verkoopproces. Ze gaf regelmatig feedback en behandelde elk probleem of zorg die we haar voorlegden. Ik kan haar niet meer aanbevelen, een echte ster.

Christine S.

Uitstekende en professionele service. Volledig gekwalificeerd personeel, altijd bij de hand om te helpen en te adviseren. ESPHOUSES heeft het stressvolle proces van verkopen in Spanje gemakkelijk gemaakt.

Ken B.

Hartelijk dank voor het advies, we zijn allemaal erg blij met onze nieuwe aankoop en de service is uitstekend geweest.

Olga L.

We zijn erg blij dat we zo'n bedrijf en vooral zo'n contactpersoon als Rony hebben leren kennen, die de Duitse mentaliteit begrijpt en op precies dezelfde manier handelt: betrouwbaar, punctueel, correct. We kunnen ons heel goed voorstellen dat we weer een huis kopen bij ESPHOUSES en hopen dat we weer door Rony zullen worden verzorgd.

Christian A.

Zonder het vertrouwen dat Tracy ons bood, zou deze operatie in deze moeilijke Covid-tijden niet zijn doorgegaan.

Damián Q.

Alles perfect, heel goed. We zijn erg blij.

Fabienne P.

Geweldige service vanuit het oogpunt van de koper. Tracy was erg behulpzaam en webleven in contact gedurende het hele proces.

Anthony G.

Zeer professionele en behulpzame agenten. Bedankt voor jullie advies en hulp tijdens het koopproces. 100% aanbevolen.

Rebecca F.

De bediening was perfect. Zeer goede professional.

María G.

1 - 10 Uit 56

Begin | <<< | 1 2 3 4 5 | >>> | Einde

Onze makelaardij kantoren in Spanje


Informatie aanvragen

© 2021 Alle rechten voorbehouden.