Nieuws

Lees het laatste nieuws over de Spaanse vastgoedmarkt

De belangstelling voor nieuwbouwwoningen neemt toe na de isolatie

01/12/2020

Deel in:

Na de isolatie, tussen de maanden mei en oktober van dit jaar, is het aantal aanvragen voor advertenties voor nieuwbouw chalets, bungalows en appartementen op het vastgoedportaal van Idealista met ongeveer 40% gestegen in vergelijking met dezelfde periode van het voorgaande jaar. We zien deze interesses ook op onze websites bevestigd.

Volgens deze studie is vooral de groei van het aantal aanvragen voor eengezinswoningen versus advertenties voor flats en appartementen opmerkelijk. Deze gegevens ondersteunen de mening van talrijke experts over de verandering in smaak van huizenkopers die, na de ervaring van isolatie, de voorkeur geven aan grotere huizen, met tuinen en zelfs zwembaden.

Bij ESPHOUSES hebben we een ruim assortiment aan nieuwbouwwoningen te koop, zowel chalets als appartementen, over de hele Costa Blanca. Contacteer ons.


Laat een bericht achter

(*) Verplichte velden

Slaapkamers

1
2
3
4
5
6+

Kenmerken

Annuleer

(*) Verplichte velden

Exclusief en luxueus appartement naast het strand van La Cala Benidorm.

Appartement in Benidorm
399.000€

Prachtige Pied-à-terre in de historische oude binnenstad van Altea

Villa in Altea
115.000€

Zeer licht appartement met direct uitzicht op het dennenbos.

Appartement in Guardamar del Segura
60.000€

Appartement met 2 slaapkamers en 2 badkamers, met mooi gemeenschappelijk zwembad en tuinen, uitzicht op zee en dit alles op 700 van het zandstrand!

Appartement in La Mata
132.000€

Bovenste verdieping met groot privésolarium, een prachtige gemeenschappelijke ruimte met gemeenschappelijk zwembad en minder dan 15 minuten lopen naar Zenia Boulevard!

Appartement in Orihuela Costa
87.000€

Afgeprijsd onroerend goed

Klik hier