Nieuws

Lees het laatste nieuws over de Spaanse vastgoedmarkt

De vraag naar verhuur aan de Costa Blanca stijgt

23/03/2021

Deel in:

Een van de gevolgen van de pandemie is de toenemende vraag naar huurwoningen aan de Costa Blanca van niet-inwonende uit heel Europa en Rusland. Vooral de vraag naar 12 maanden verhuur van appartementen en villa's is toegenomen. De meeste van degenen die geïnteresseerd zijn in huren zijn mensen met een gemiddelde en hoge koopkracht die, na de opsluitingen en beperkingen in hun land van herkomst, lange tijd willen doorbrengen aan de Costa Blanca en genieten van de voordelen van het klimaat en de mediterrane levensstijl in een tweede thuis; toevlucht nemen tot huren in plaats van kopen.

Het COVID-19-jaar eindigde met het hoogste rendement op residentiële verhuur aan de Costa Blanca, volgens de gegevens van de belangrijkste vastgoedportalen in Spanje. Deze rendementen worden verkregen door de verkoopprijs per vierkante meter aan de Costa Blanca te vergelijken met de huurprijs die eigenaren vragen om in hetzelfde gebied te huren. Dit is nog een van de gevolgen van de stijging van de huurprijzen, die zich de afgelopen maanden heeft voorgedaan en die zich de komende maanden zal voortzetten.

Dit toont aan dat huisvesting aan de Costa Blanca een winstgevende aanwinst blijft voor investeringen en winst door middel van huurwoningen. Als u overweegt om een ​​woning aan de Costa Blanca te kopen als investering en deze vervolgens te verhuren, of als u een of meer eigendommen aan de Costa Blanca bezit en deze wilt verhuren en een zekere winstgevendheid wilt verkrijgen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Laat een bericht achter

(*) Verplichte velden

Slaapkamers

1
2
3
4
5
6+

Kenmerken

Annuleer

(*) Verplichte velden

Moderne villa met wijds mooi uitzicht

Villa in Finestrat
374.000€

Een ontwikkeling van 4 geschakelde villa's, op slechts 10 min van het strand

Bungalow in Formentera del Segura
220.000€

Villa in Aguilas op 700 van de Playa Amarilla

Villa in Aguilas
285.900€

Echt huis aan het strand! Minder dan 200 meter van een van de beste stranden, met vrij uitzicht op zee! 4 slaapkamers, 2 badkamers, mooie zonnige buitenruimte, zwembad!

Villa in Guardamar del Segura
299.000€

Villa in Finestrat met zeezicht op de skyline van Benidorm

Villa in Finestrat
419.000€

Afgeprijsd onroerend goed

Klik hier