Nieuws

Lees het laatste nieuws over de Spaanse vastgoedmarkt

Hoe heeft COVID-19 het kopen van woningen aan de Costa Blanca beïnvloed?

16/03/2021

Deel in:

Een jaar is verstreken sinds de alarmtoestand in Spanje werd uitgeroepen vanwege COVID-19. Naast veranderingen in onze sociale gewoonten heeft de pandemie veranderingen teweeggebracht op de vastgoedmarkt aan de Costa Blanca. In dit bericht zullen we enkele van deze wijzigingen toelichten.

De economische crisis veroorzaakt door het coronavirus heeft ertoe geleid dat veel eigenaren hun eigendommen te koop hebben aangeboden, waardoor het aantal woningen aan de Costa Blanca is toegenomen en de prijzen van de woningen die al te koop waren, zijn verlaagd.

Opsluiting en werken op afstand hebben een verandering met zich meegebracht in het type woning dat kopers kiezen: ruimere huizen, vooral villa's of herenhuizen, met een tuin of terras, weg van stedelijke centra en dicht bij groene ruimtes en stranden zoals die op de Costa Blanca.

De wens om te verhuizen, de prijsdaling, de stagnatie van de hypotheekrentetarieven op minimumniveaus, evenals de betere levenskwaliteit en het betere klimaat hebben de interesse van kopers in gebieden als de Costa Blanca vergroot.

Ten slotte stellen de 360 ​​° virtuele rondleidingen of video-bezoeken, die we beschikbaar stellen aan de klant bij ESPHOUSES, de koper in staat om de eigendommen te koop te leren kennen zonder te hoeven reizen. Neem contact op.


Laat een bericht achter

(*) Verplichte velden

Slaapkamers

1
2
3
4
5
6+

Kenmerken

Annuleer

(*) Verplichte velden

Moderne villa met wijds mooi uitzicht

Villa in Finestrat
374.000€

Een ontwikkeling van 4 geschakelde villa's, op slechts 10 min van het strand

Bungalow in Formentera del Segura
220.000€

Villa in Aguilas op 700 van de Playa Amarilla

Villa in Aguilas
285.900€

Echt huis aan het strand! Minder dan 200 meter van een van de beste stranden, met vrij uitzicht op zee! 4 slaapkamers, 2 badkamers, mooie zonnige buitenruimte, zwembad!

Villa in Guardamar del Segura
299.000€

Villa in Finestrat met zeezicht op de skyline van Benidorm

Villa in Finestrat
419.000€

Afgeprijsd onroerend goed

Klik hier