Nieuws

Lees het laatste nieuws over de Spaanse vastgoedmarkt

We hervatten de bouw van onze nieuwbouwwoningen

16/04/2020

Deel in:

Beste klanten, We zijn verheugd u te kunnen meedelen dat we de bouw van onze nieuwbouwwoningen #SeaView1, #SeaView2 en #SeaView3 hebben hervat!

De Spaanse regering kondigde haar beslissing aan om een ​​deel van de beperkingen gedeeltelijk op te heffen en stond de werkgelegenheid in sommige sectoren vanaf 13 april 2020 weer toe.

Een aantal industriële bedrijven ging weer aan de slag met alle noodzakelijke beschermingsmaatregelen. Binnen deze branches vallen bouwbedrijven.

Dit betekent dat ons bouw- en ontwikkelingsbedrijf onze klanten blijft werken en bedienen. De voorwaarden van al onze bouwprojecten blijven hetzelfde!

Momenteel bouwen we in het meest exclusieve deel van de Costa Blanca, in de meest prestigieuze urbanisatie van Benidorm #Finestrat, #SierraCortina. De constructies bevinden zich op slechts 5 minuten van de stranden van #Benidorm, golfbanen en pretparken. Elke villa heeft een prachtig panoramisch uitzicht op zee en de bergen.

100 van onze villa's hebben het hoogste niveau van afwerking en ontwerp. We besteden aandacht aan elk klein detail, omdat we weten dat perfectie kan worden bereikt.! Al onze #Villa's zijn gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit van 's werelds beste fabrikanten.

We hebben ook voor u een groot portfolio van onroerend goed van de hoogste kwaliteit op de mooiste locaties van de provincie #Alicante aan de #Costa Blanca: #Benidorm, #GuardamardelSegura, #Torrevieja, #Alicante, #Altea, #Calpe, #OrihuelaCosta en anderen.

U kunt op elk moment onze experts bellen voor een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over het project van interesse en keuze!

U kunt nu elk #eigendom online reserveren en kopen, u hoeft niet naar Spanje te reizen. Onze advocaten zullen alle benodigde documentatie voor de transactie voorbereiden.

Het leven gaat door. Vroeg of laat is de quarantaine voorbij. Zonnig Spanje verwelkomt jullie weer allemaal met open armen. Wij helpen u bij het kiezen en kopen van uw #woning aan de kust van Costa Blanca!

Bel ons nu! We zijn hier om al uw vragen te beantwoorden.

Uw vastgoedadviseur aan de Costa Blanca!

ESPHOUSES agentschap

+34 686 480 885


Laat een bericht achter

(*) Verplichte velden

Slaapkamers

1
2
3
4
5
6+

Kenmerken

Annuleer

(*) Verplichte velden

Moderne villa met wijds mooi uitzicht

Villa in Finestrat
374.000€

Een ontwikkeling van 4 geschakelde villa's, op slechts 10 min van het strand

Bungalow in Formentera del Segura
220.000€

Villa in Aguilas op 700 van de Playa Amarilla

Villa in Aguilas
285.900€

Echt huis aan het strand! Minder dan 200 meter van een van de beste stranden, met vrij uitzicht op zee! 4 slaapkamers, 2 badkamers, mooie zonnige buitenruimte, zwembad!

Villa in Guardamar del Segura
299.000€

Villa in Finestrat met zeezicht op de skyline van Benidorm

Villa in Finestrat
419.000€

Afgeprijsd onroerend goed

Klik hier