Op het zuiden gelegen woning met uitstekende kwaliteiten, lift, parkeerplaats en berging vlakbij het strand in Guardamar!
Ref. GUAR0832

Basisfuncties

m<sup>2</sup> behuizing
70 m2 behuizing
Slaapkamers
2 Slaapkamers
Badkamers
1 Badkamers
Garage / Parkeren
Garage / Parkeren

Andere functies

Lift
Gemeubileerd
Apparaten
Airconditioning
Kasten

Op het zuiden gelegen woning met uitstekende kwaliteiten, lift, parkeerplaats en berging vlakbij het strand in Guardamar!

Wil je meer informatie? Minder informatie
Wil je wonen op slechts een paar meter van het strand, in een woning met een terras op het zuiden en gemakkelijk parkeren? We presenteren je dit appartement op een bevoorrechte locatie, gelegen in Guardamar del Segura, provincie Alicante, Spanje. De woning is verdeeld in 2 tweepersoonsslaapkamers, 1 badkamer met douche en een aparte keuken. De woning is voorzien van airconditioning via het plafond, met warme en koude lucht. Het gebouw heeft twee liften, elk met een capaciteit voor 6 personen, die directe toegang hebben tot de garage. Daar heb je een grote parkeerplaats en berging, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een plek om je auto te parkeren of je spullen op te bergen. Bovendien heeft het gebouw een omhulsel met thermische isolatie en een geventileerde gevel, die het gebouw beschermt tegen de buitentemperatuur, lucht en vochtigheid, waardoor er optimaal energie kan worden bespaard en de thermische efficiëntie toeneemt. Met allerlei diensten in de buurt heb je alles wat je nodig hebt binnen handbereik: parken, groene zones, winkels, restaurants, apotheken, supermarkten, scholen, cafés, enzovoort, waardoor je een comfortabel en praktisch leven kunt leiden; daarnaast kun je op elk moment genieten van ontspannende strandwandelingen of wandelingen. Neem contact met ons op om een bezoek te regelen!
Plattegronden van het pand
De eigenaar heeft geen plattegronden van het pand verstrekt.
Energiecertificaat
De eigenaar heeft geen informatie verstrekt over het energiecertificaat.
Ben je geïnteresseerd in deze woning en wil je meer informatie?

Uw hypotheek simuleren

Eigen vermogen + Uitgaven:
00,00€
Aflossing hypotheek
€/mes
Locatie
Guardamar del Segura, Alicante

Wat heeft dit gebied te bieden?

Wil je meer informatie?
Er zijn 20 mensen die deze woning bekijken